OK TRUCKS, het merk toegewijd aan de verkoop en marketing van gebruikte voertuigen, gecertificeerd door IVECO.

Grondige inspectie – tot op het chassis

Onze voertuigen ondergaan een serie inspecties en checks volgens vaste procedures voor aleer ze beschikbaar komen op de markt. Ondanks dat het een gebruikt voertuig is, garanderen wij dat de nieuwe eigenaar er zeker van kan zijn dat het voertuig niet alleen betrouwbaar is, maar ook in perfecte staat verkeert.

PREMIUM, COMFORT OR STANDARD – Wij voorzien in elke behoefte

Elke klant stelt andere eisen - ook aan de prijs en de voorbereiding van het voertuig. Op basis van hun specifieke kenmerken, zoals leeftijd, kilometerstand en opknapwerkzaamheden, worden de voertuigen in drie categorieën onderverdeeld - PREMIUM, COMFORT en STANDARD - om zo goed mogelijk aan de behoeften van de klanten te voldoen.

Van oud naar nieuw

Voor alle reparaties aan de voertuigen gebruiken wij uitsluitend originele IVECO onderdelen en componenten. Dit zorgt ervoor dat het voertuig goed uitgerust is om met zijn nieuwe eigenaar op missie te gaan.

Dezelfde voordelen als van een nieuw voertuig

Ons aanbod omvat aanvullende diensten, zoals garantiepakketten die geldig zijn in heel Europa, mobiliteitsdiensten, leasing- en financieringsoplossingen. Een professioneel team ondersteunt onze klanten bij de keuze van het meest geschikte tweedehandsvoertuig in functie van hun bedrijfstoepassing om de beste prijs-kwaliteitverhouding te krijgen.

Het hele verhaal

OK TRUCKS is aanwezig in meer dan 20 landen. Een professioneel team ondersteunt onze klanten bij de keuze van het meest geschikte tweedehandsvoertuig in functie van hun bedrijfstoepassing om de beste prijs-kwaliteitverhouding te krijgen. En mocht u een probleem hebben met uw voertuig, dan staat ons 24 uur per dag gratis servicenummer tot uw dienst. Bovendien kan elke IVECO-werkplaats snel en eenvoudig hulp bieden. Zo vindt elke klant, waar hij zich ook bevindt, gemakkelijk een competente contactpersoon in de buurt.

OK TRUCKS, een volledig aanbod van tweedehandsvoertuigen die betrouwbaar zijn door de tijd heen.

Abonneren op newsletter

Ontvang via e-mail bericht over OK Trucks ́ aanbiedingen en nieuws